Spastudio med ANDA spaworkshop

Spastudio med ANDA spaworkshop

Delta i en spaworkshop som utbildar dig i hur du kan skapa egna positiva hudvårdsrutiner för ditt ansikte. Du är aktivt med och utför varje moment på dig själv.

ANDA spaworkshop leds av en spaterapeut som utbildar dig i produkternas egenskaper och guidar dig steg för steg i hur du med hjälp av andning, Gua Sha-massage och meditativa inslag kan skapa en rutin som stärker din hud inifrån och ut. Du får även med dig ett hemprogram så att du kan fortsätta med rutinen när du kommer hem.

Pris och bokning

Vår spaworkshop går att boka som gruppaktivitet för 6-12 personer alla dagar i veckan. Det ingår lån av mysig badrock och handduk. Ta gärna med egna spatofflor. Pris: 60 minuter, 395 kr/person. 

Om ANDA och Blissful moment

Kerstin Florian ANDA är en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ. Produkterna är formulerade med effektiva ingredienser från land och hav, specifikt utvalda för sina unika näringsprofiler. ANDA är holistiskt livgivande för huden och linjen är rik på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat för att inte bara förbättra hudytan utan även hudhälsan. Linjens centrala produkt, Coherence Elixir, erbjuder inte bara hudförbättrande fördelar utan förhöjer, med sin cellulära struktur, effekten av de andra produkterna när de används tillsammans.

ANDA är direkt taget från ordet andas, och med Blissful moment läggs fokus inte bara på produkterna, utan syftar till att skapa en positiv hudvårdsrutin med meditativa inslag.